Automatisering

Wiersma ICT biedt al meer dan 10 jaar totaaloplossingen binnen de kantoorautomatisering. We zijn een ervaren team van specialisten met een brede kennis van zaken. Bijkomend voordeel is dat wij, naast het opzetten en onderhouden van kantoorautomatisering, ook de kennis in huis hebben om software, websites en webapplicaties te ontwikkelen die perfect passen bij uw bedrijf en bedrijfsvoering.
Systeem -en netwerkbeheer

Systeem- en netwerkbeheer

Een stabiel bedrijfsnetwerk is onmisbaar voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Continuïteit is daarom een must. Wiersma ICT heeft een brede ervaring op het gebied van systeem -en netwerkbeheer. Samen met u denken wij vooruit om potentiële problemen te voorkomen. Een goed voorbeeld van het totaalbeheer dat Wiersma ICT biedt is Weidenaar Vleesbedrijf.

Cloud oplossingen

Cloud oplossingen

Een relatief nieuwe ontwikkeling op het gebied van automatisering is het werken in de cloud. Met deze manier van werken heeft u overal en altijd toegang tot uw email, agenda, documenten en programma's. Een prima oplossing voor bedrijven die hun medewerkers, tegen lage kosten, thuis of onderweg willen laten werken. Zorgbelang Fryslân is een organisatie die volledig in de cloud werkt.

Cloud oplossingen
Online back-up

Online backup

Een back-up op harde schijf of tape is gevoelig voor storingen en menselijke fouten. Met de opkomst van cloudoplossingen is het huren van online opslag, en hiermee de online back-up, zeer aantrekkelijk geworden. Bijkomend voordeel is dat de back-up offsite wordt opgeslagen waardoor de data, bij b.v. brand, behouden blijft. Wiersma ICT draagt zorg voor het controleren en juist uitvoeren van deze back-ups.

Voice over IP

Voice over IP telefonie (VoIP)

Wiersma ICT biedt u bellen via internet! Met VoIP is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig waardoor de initiële kosten laag zijn. Daarnaast kan de centrale, die in de cloud staat, flexibel meegroeien met uw onderneming. Bovendien kunt u ook nog eens (enorm) besparen op uw periodieke telefoonkosten doordat u geen dure lijnen meer nodig heeft.

Website ontwikkeling