CompAZG

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Deze vereniging van het UMCG heeft meer dan 2.500 leden die bijna 10.000 films, spellen en andere media kunnen lenen. Daarnaast is het voor alle leden mogelijk om in te loggen op MijnCompAZG. Via deze portal kunnen onder andere uitgeleende producten worden bekeken en persoonlijke gegevens worden gewijzigd.

Een webapplicatie met koppelingen

De webapplicatie (website) van CompAZG heeft een koppeling met het ledenbeheersysteem van het CompAZG. Op deze manier worden alle gegevens centraal opgeslagen in één administratie en worden wijzigingen die via de website worden gedaan direct doorgegeven. Hierdoor is de informatie over de leden altijd up-to-date.

Daarnaast hebben we ook een koppeling gerealiseerd met TheMovieDatabase.org. Via deze organisatie halen we informatie, posters en schitterende achtergronden op van de films en series die via de CompAZG te leen zijn. Nieuw toegevoegde films worden automatisch gesynchroniseerd zodat de vrijwilligers deze informatie niet zelf hoeven in te vullen.

Ook iets te koppelen?

Wiersma ICT is vaak de verbindende partij tussen verschillende platformen, interfaces en partijen. Of dit nu klantgegevens, auto’s, fietsen of, zoals hierboven, duizenden films zijn maakt ons niet uit. Heeft u ook een situatie waarbij data gekoppeld dient te worden? Laat het ons weten!

Meer cases