V.V. Buitenpost

VV Buitenpost is de voetbalclub van Buitenpost. Onze voetbalclub. Temeer omdat Johan, eigenaar van Wiersma ICT, ruim 10 jaar speelde voor het eerste elftal van deze club. Op 1 mei 1942 is voetbalvereniging Buitenpost opgericht en heeft zich sinds die tijd geleidelijk opgewerkt naar de hoofdklasse.

Vele topspelers hebben hun voetsporen achtergelaten op sportpark De Swadde. Het begon in 1984 met AFC Ajax. Daarna volgden nog vele topclubs die tijdens hun voorbereiding in Buitenpost speelden. Barcelona (3x), Valencia, Feyenoord, SC Heerenveen en PSV betraden allemaal het hoofdveld. Het organiseren van een topwedstrijd is uitgegroeid tot een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers.

Responsive website met KNVB dataservice koppeling

VV Buitenpost is een moderne voetbalclub in beweging. Met name de jeugdteams maken momenteel een sterke ontwikkeling door. VV Buitenpost zocht daarom een moderne, frisse website die weinig onderhoud vergt. Wiersma ICT heeft de website zo ontwikkeld dat deze ook op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones prima te bekijken is (een responsive ontwerp). Om ervoor te zorgen dat de leiders en trainers niet na iedere wedstrijd de uitslagen hoeven in te voeren op de website is er een koppeling gemaakt met de KNVB data service. Wanneer uitslagen ingevoerd worden in het systeem van de KNVB staat dit resultaat ook direct op de website van VV Buitenpost. Om aanvulling te geven aan het grote aantal jonge leden is er ook een mobiele app waarop de programma’s, standen en uitslagen worden getoond.

Meer weten over de KNVB dataservice koppeling voor je eigen voetbalclub?

Omdat er veel voetbalclubs in Nederland zijn die graag de programma’s, standen en uitslagen op hun website willen tonen heeft Wiersma ICT een plug-in ontwikkeld. Deze plugin is gebouwd voor WordPress en kan eenvoudig aan een bestaande WordPress website worden toegevoegd. Dit is het content management systeem (CMS) dat Wiersma ICT achter iedere website plaatst. Wiersma ICT biedt voetbalclubs ook een totaaloplossing waarbij deze plug-in is geïntegreerd in een complete website met nieuws, -pagina, -sponsoren en teambeheer. Meer weten over deze oplossing? Neemt u dan contact op met Wiersma ICT.

Meer cases